tiistai 30. marraskuuta 2010

Hei Alma,

-22.2 on melkein liikaa. Mutta jos pitäisi valita vesisateen ja -22.2 väliltä, ottaisin tuon pakkasen kuitenkin. Se on mulle ja koiralle miellyttävämpi sää lenkkeillä. Tiedäthän meidän koiran, karvaa riittää. Sitä turkkia ei ole tarkoitettu    vesisateeseen ja kurakeleihin. Polttoainetta kuluu näillä pakkasilla kyllä enemmän.  Enkä puhu nyt autosta.  Minun täytyy syödä useammin/enemmän.

Tälle viikolle suunnittelemani reissu siirtyi tulevaisuuteen. Olen joutunut syömään särkylääkkeitä, eikä vieläkään ole oikein selvillä johtuuko särky poistetusta hampaasta vai jostain toisesta hampaasta. Se aukko "revittiin" uudestaan verille ja aloitin alusta taas haavan parantamisen. 

Kenkä-ongelmia ja ongelma-kenkiä...kokemusta on. Iästä on hyötyä tässäkin asiassa, kokemusta on kertynyt. Mulla on ollut joskus kauan sitten Arcopedicot myös.  Silloin ei kyllä ollut noin  hyvännäköisiä malleja. Jalka-ongelmien takia käytän kenkiä sisällä, tällä hetkellä Crokseja. Ne tuntuvat tosi hyviltä. Birkit ovat olleet käytyössä jo monta vuotta. 

Kultaisessa keski-iässä naisen TO DO LIST on pitempi kuin ehtii ja jaksaa. Mun listaan kuuluu jalkapohjien venyttely, hieronta ja voimistelu, jalkahoidot,  lantionpohjalihasten kunnossapito, kaikkien lihasten venyttely, vatsa- ja selkälihasten kunnosapito, rentoutuminen, hammasvälien puhdistus langalla, liikunta ja tunnin puhelu ystävälle. Nämä oli siis niitä, joilla olisi tarkoitus pitää itsensä kunnossa. Itsestäänselvyydet kuten hampaiden pesu ja terveellinen ruoka eivät kuulu tuohon listaan. Nyt täytyy lopetella tämä kirjeen kirjoittaminen ja siirtyä tekemään edes jotain tuolta to do listalta. Samalla voin  haaveilla vaikka matkasta Marokkoon....

                                       t: Aino

           ps. minne sä matkustaisit mieluiten?

    


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti