maanantai 29. marraskuuta 2010

Hei Aino,

Minä en ole ihan varma, tästä talven hehkutuksesta. Tai ainakin meillä sai aamulla hehkutella, autoa. Pakkasta -22,2. Lumi ja valoisuus on hyvä, mutta liiallinen pakkanen ei. Epäilen myös, että näitä pakkasia ja tulevia hehkutuksia riittää, talvella. En siis hehkuta, ainakaan tästä.

Toivottavasti pääsit Eestin matkalle, mahdollisista esteistä huolimatta. Vai lähditkö jo sinne Marokkoon? Olisin tänään lähtenyt kanssasi ihan minne vaan, lämpimämpään. Hetkeäkään miettimättä noussut siiville kevyempien vaatteiden kera.

Matkallahan - ehkä muistat, ongelmani on ollut liiallinen määrä kenkiä. Tai no, ehkä vaatteitakin on ollut liikaa. Ja kun on vielä suurenmoisen kokoinen, nehän painavat. Eikä ne kengätkään pienimmästä päästä ole. Niin, hankin itselleni sisäkengiksi Arcopedicon ballerinat. Ne ovat kevyet, kannan niitä päivittäin mukana laukussani (joka kuulemma on enemmänkin säkki, sanoi sekä kirjakaupan myyjä sekä opiskelutoverini) (opiskelutoverin kommentin ymmärrän, mutta kirjakaupan myyjän kommenttia en) (tai on kait hänelläkin oikeus kommentoida naisella mukana kulkevaa punaista säkkiä). Ne ovat myös erittäin kätevän keveät mahdollisille tuleville ulkomaanmatkoille. Ehkä siis mahdollistavat yhden lisäkenkäparin mukaan otettavaksi. Alunperin haaveilin RedFoot ballerinoista, mutta jäivät toistaiseksi tilaamatta tarpeen jo tyydytettyäni. Vaikka Redfootit olisivat olleet ehkä hiukan enemmän Marvellous, kuten tiedät miten merkki-herkkä olen.

yours,
Alma

ps. voikohan tässä iässä
alkaa jo vaihdevuodet?
Vai olenko raskaana?
Tässä iässä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti