tiistai 23. marraskuuta 2010

Hei Alma,

kyllä tämä naisten elämä on uskomattoman monimutkaista. Ja silti ehdottoman mahtavaa. Ainakin joskus. Vaikka vaikeuksia riittää. Tiedätkö jonkun joka nukkuu ilman vaikeuksia? Enkä tarkoita miehiä. Niin, nukun minäkin ilman vaikeuksia, sitten kun nukun. Vaikeus on siinä, että nukuttamaan alkaminen voi tapahtua milloin vain 22.00 - 04.00 välillä. Yritä sitten suunnitella aikatauluja tuon perusteella...ja entäs sitten herääminen! Ettei olisi liian helppoa, niin olen sitten herkkä heräämään. Esim. kello 06.00 kun ensimmäinen herää aamun toimiin.

Miehille pitää antaa yksityiskohtaiset ohjeet tehtäviin, muuten menee takuuvarmasti pieleen. Valkoinen aluslakana, kaksi sinistä raidallista pussilakanaa..

Mä kuule luulen, että kaikki on mahdollista. Kuumat aallot tai lukihäiriö. Mulla meinaa tuo lukihäiriö vaivata tässä iässä. Joudun varmistella ja korjailla ylimääräisiä konsonantteja vähän väliä.

Matka on varma, mutta minne ja milloin, sitä ei vielä tiedä. Vai oliko meillä sovittu jo jotain? Intiaan? Mä en siitä Intiasta tiedä, uskaltaako sinne sun kanssa lähteä. Siellä on miljardi hyttystä, enkä tiedä selviätkö hengissä niistä...

Joo ja kuule, mä luin tässä kirjan Vapaa nainen törmää todellisuuteen, tutkimusmatkoja tosielämään, Katriina Järvinen / Tuulikki Pietilä. Seuraava pätkä on sieltä; Ystävättärien elämää seuratessa ja omien kokemustenkin perusteella itsensä tutkiminen liittyy usein johonkin tiettyyn elämänvaiheeseen. Käsittämötön paha olo saattaa alkaa vaivata esimerkiksi parisuhdeongelmien, eron tai työttömyyden laukaisemana. Tässä vaiheessa nainen voi muutaman vuoden ajan pyöriä itsensä ympärillä ja rasittaa lähipiiriä loputtomalla ihmissuhteidensa ja tunteidensa "vatkaamisella". Mä olen rasittanut itsenikin. Toivottavasti tää menee ohi. Heti huomenna.

t: Aino,

miss you too

ps. ei sun tartte puhua gynelle tai psykiatrille,
mä olen puhunut niitten kans ja voin konsultoida sua ihan hyvin!

ps2. mä söin tänään IHAN liikaa,
IHANAA pastaa ja jälkkäriks breadpuddingia.
loppuviikoks pitää sit keksiä jotain huonompaa,
ettei joka päivä syödä liikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti