lauantai 4. joulukuuta 2010

Hei Alma darling,

näin puhutaan Suomessa nykyisin. Suomea ja englantia sekaisin, poikani mukaan. Ja täytää myöntää että, minä  myös puhun niin jostain syystä. Siis en aina, joskus. Syystä jota en tiedä itsekkään. Ne meidän puhutaan pelkkää englantia hetket ovat olleet so FUN. Koska nähdään, että voidaan taas harjoituttaa englantia ja nauraa vatsalihakset kipeiksi?? Ja siitä saa idean; yhdistetty englanninkurssi ja matkaohjelma vois olla aika hupaisa. Me siis matkustaisimme ja opettelisimme englantia. Ja sä keksit jo sen nimenkin; Alma ja Aino Adin kanssa. Tositeeveetä, ei tosikoille. Mä ainakin katsoisin tuon nimisen ohjelman...toivottavasti Adi on vielä hengissä. Maailman nopein kuljettaja. Tai ainakin toiseksi nopein.

Kuule ei niillä legginseillä ja pitkillä kalsareilla olekkaan muuta eroa kuin nimi. Pitää  olla tarkkana, koska legginseillä voi liikkua julkisilla paikoilla, mutta pitkillä kalsareilla ei. Miesten mielestä ne on kaikki pitkiä kalsareita. Oikeasti mä olen joutunut käyttämään villahousuja. Ne villasilkkihousut on ihanat, tässä iässä ei enää halua palella. Niin ja kyllä sä olisit voinut mennä sinne sovituskoppiin  ilman mitään sovitettavaa. Mä olen joutunut myös joskus mennä vähentämään kerroksia, enkä edes keksinyt ottaa mukaan "sovitettavaa". 

Tuo itsensä brändääminen menee mun mielestä vähän tai aika paljon liian pitkälle. Joten en jaksa kiinnostua Lisa Souniostakaan, joka on mulle täysi arvoitus. En siis ole kuullut koskaan Lisasta. Tai ehkä mun pitäis tutkia vähän, jos ymmärtäisin sitten tätä itsen brändäystä. Vaikka se on varmaan viimeinen asia mun to do listalla. Vai onko se jotain semmoista, että mun mahtavan tavallisesta elämästä tulis mahtavan loistavaa tämän brändäyksen takia? Tätähän täytyy tutkia.

Lääkkeistä, sairauksista, mikroaaltouuneista ja varmaan kaikesta löytyy ne vastakkaiset näkemykset. Ihan alan ihmisillä ja sitten meidän tavallisten ihmisten pitäisi osata tehdä päätöksiä, kumpaa uskoa. Ja kumpi näkemys saa enemmän näkyvyyttä, siitä tulee yleensä se uskottavampi. Mä voisin luopua mikroaaltouunista vaikka heti. Mä en käytä sitä juuri ollenkaan, koiralle joskus lämmitän siellä ruokaa. Enkä tiedä muuten mitään sen haittavaikutuksista. Mä vaan oikeasti sulatan rasvatkin leivontaan kattilassa, puurot teen aina kattilassa, omat ruuat lämmitän aina hellalla. Pakasteet sulatan kuumassa vedessä, jos kiire. Sauvasekoittimesta en luovu, toivottavasti se ei säteile mitään tai ole mitenkään vahingollinen. Eihän täällä voi nykyisin olla varma mistään? Muusta kuin, että myrkkyjä saadaan koko ajan ja kaikesta. Nyt kun en myrkytä enää  itseäni tupakalla, haluaisin välttää muitakin turhia myrkkyjä. Minulta löytyy takuuvarma lopetus tupakoitsijoille, Allen Carr; Stumppaa tähän. Ei ole tehnyt mieli tupakkaa sen jälkeen. Ei edes nikotiinipurkkaa. Ja säälin kaikkia tupakoitsijoita nykyisin. The END.

t: Aino

PS. todennäköisesti olet raskaana,
osta raskaustesti

PS2. ilmoita minulle heti testin tulos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti