torstai 6. tammikuuta 2011

Aino,
hyvää alkanutta uutta vuotta!

Minä sain juhlistaa vuodenvaihdetta töissä, ja täytyy sanoa että mieleenpainuvat oli nämä uudenvuodenvaihtajaiset. Uudenvuoden aattona raketit ammuttiin laitoksen pihalla klo 18, rakettien väriloiston ihailu oli suuri äänistä ja -sanaista. Sen jälkeen musiikki soi yksikön käytävällä ja tanssimme pyörätuolin pyöritellen, tarjoiluna sipsit ja limukka sai menon samoihin sfääreihin kuin meille "normi"tyypeille useamman alkoholiannoksen kera. Mukava laitoksen uusivuosi!

Kirkkoon kuulumisesta ja kuulumattomuudesta: itse olen sitä mieltä, että kirkko ja valtio pitäisi erottaa toisistaan kokonaan. Olkoon uskominen tai uskomatta oleminen jokaisen oma asia, olkoon kirkkoja, seurakuntia erilaisia vaihtoehtoja. Löytäköön jokainen paikkansa uskossaan tahi olkoon löytämättä. Mielestäni nykyisen kirkkoon kuuluminen tuo politiikkaan kliseitä, mielelläni näkisin usko elähdyttävänä voimana yksilötasolla.

Siitä Rosen-menetelmästä tuntuu olevan hyvinkin minulle apua. Ikäänkuin vierimään olisi lähtenyt pieni lumipallo, hiljalleen suurentuen. Terapeutti totesikin edellisellä kerralla, että yleensä juuri ihan pienillä kokemuksilla, tapahtumilla -niillä, joita pidämme mitättöminä lapsuuden muistoina - on vaikutusta koko elämään ja elämiseen. Jospa elämisen laatu ja hengittämisen syvyys paranee jokaisella lumipallon pyörähdyksellä -tarttukoon turha palloon ja laajentakoon suurenevan pallon jälki elämisen laatua ja värien kirjoa.

Kerropas, miten saisin kiinni taas hoikentavasta linjasta syömisen ja liikkumisen suhteen? Kaikki alkoi niin mainiosti syksyllä - ja nyt on vienyt makean ja suolaisen kierre joulun ajoilta kohden turmion tietä .... Onneksi nyt olen saanut elvytettyä hiukan liikkumista, vesijuoksua ja uimista - ja nytkin kohta lähdössä miehen kanssa lenkille. Mutta entä tuo syöminen ..... KÄÄÄK.

Love,
Alma

ps1.
Mun Nokia C7 on ihana! Että mä tykkään kaikesta tekniikasta.
Ja nyt osaan jo sillä melkeen niin puhua,
ettei poski ole kiinni näytössä ja puhelu katkolla.

ps2.
sen kamera on kohtalaisen hyvä.
siitä mä kans tykkään.

ps3.
mun suomi on kans huonoa,
en muista sääntöjä pilkuista ja puolipilkuista,
lauserakenteista yms.
mut mä ainakin ajoittain puhun niin nopeaa
ja paljon,
ettei siihen ennätä
kielioppeja ajatella.

ps4.
katsoimme elokuvan Käsky.
Pidin sen värimaailmasta,
kauniita maisemakuvia.
Vaikka yleensä en pidä
sota-aiheisista elokuvista,
tämä piti otteessaan loppuun saakka.

2 kommenttia:

  1. Hyvää uutta vuotta teille naiset!
    Kertokaa minullekin miten saa herkkujen kierteen katkaistua!

    VastaaPoista
  2. Hyvää uutta vuotta!
    ... ja heti, jos minulle tulee Se Klik, niin kerron =) (vielä ei tietoa)

    VastaaPoista